Historie

Nadat ik in 2005 afgestudeerd ben bij de opleiding voor fysiotherapie heb ik eerst ruim 7 jaar in een particuliere praktijk gewerkt in de Bommelerwaard.
Het idee om voor mijzelf een mooie praktijk te beginnen begon te groeien tijdens mijn opleiding voor manueel therapie die ik 2010 behaald heb.
Het idee begon me steeds meer aan te staan om mensen te ondersteunen en begeleiden in mijn eigen regio. Ook door het vragen van mensen om mij heen om hen van de klachten af te helpen. Eind 2010 had ik besloten er voor te gaan en zo kreeg ik het voor elkaar om vanaf  begin 2011 een ruimte te huren in het groene kruis gebouw in Varik en de benodigde contracten bij de zorgverzekeringen af te sluiten. Binnen 2 jaar was er goede aanloop naar mijn praktijk en was er de mogelijkheid om een grotere praktijk te huren waarbij er veel meer mogelijkheden zijn. Sinds november 2013 ben ik volledig zelfstandig en werkend fulltime in mijn mooie praktijk in de achterstraat in het voormalig "Werner” kantoor.
Nu ben ik daar volledig beschikbaar om van Varik en omstreken een pijn en blessurevrije regio te maken. Mijn visie is vooral om mensen te ondersteunen, adviseren en inzicht te geven in hun klachten.
De Do’s en Don’t’s door te nemen, wat ze kunnen verwachten van het lichaam dat nog weleens niet doet wat je zou willen en hoe daar het best mee om te gaan.